Et stort spring på vej mod succes med Balios Turnier-Power: Jörg Kreutzmann med en hest i topform.

Ikke mindre end fire gange kunne Jörg Kreutzmann skrive sig på vinderlisten ved Baltic Horse Show 2013. Om det så var i sadlen på Abukan, Caivano, California eller Vicky, så viste den rutinerede springrytter fra Holsten sine heste frem i absolut topform. Hemmeligheden bag hans massive succes? Ved siden af solid ridning har han i de seneste måneder satset på den nyudviklede Balios Turnier Power.

Vi fik lejlighed til at tale med Jörg Kreutzmann under det netop overståede Baltic Horse Show og en ting er den mangeårige professionelle springrytter slet ikke i tvivl om; Hvis en hest skal præstere på absolut højeste niveau og samtidig levere top resultater, skal den være sund, afbalanceret og klar til at præstere. Her er den helt rigtige ernæring afgørende. Jörg Kreutzmann har tidligere brugt mange kræfter på at finde det helt optimale foder til sine heste. I mere end 3 år har han dog været overbevist om kvaliteten af hestefoderet fra Balios.


Foderproducenten fra den lille by Brügge i Schleswig-Holsten har siden 2009 produceret kvalitets müsli til alle discipliner og typer af heste. Om det gælder en sports- eller fritidshest, en ældre hest eller en hest under rekonvalescens, i det brede foderprogram fra Balios findes den rigtige foderblanding tilpasset hver enkelt hest og hver enkelt situation.

Men da det for den professionelle springrytter Jörg Kreutzmann gælder om ”de helt store spring” har Balios i samarbejde med ernæringsvidenskaben videreudviklet deres præstationsfoder - Balios Turnier Power.

I månedlange testperioder blev Turnier Power optimeret på alle parametre igen og igen. Det endelige resultat viste sig at være særdeles overbevisende, senest altså ved Baltic Horse Show;

Efter jeg er begyndt at fodre mine heste med Turnier-Power er de bare blevet mere klar til konkurrence, og den kendsgerning har givet mig flere gode resultater i de seneste turneringer”, siger Jörg Kreutzmann og fortsætter;

Alle mine heste får nu gavn af Turnier-Power og samtidig sparer jeg omkostninger ved at have omstillet fodringen. Jeg kan nu holde helt op med at tilføre mine heste yderligere ekstra vitaminer, mineraler og elektrolytter – de er nemlig tilstede i tilstrækkelige mængder i Turnier-Power i forvejen”.

Den energifyldte havrefri müsli forsyner altså hesten optimalt med næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Special ristede sojabønner i foderet indeholder en stor mængde lysin som hjælper til en smidig og kraftfuld muskulatur. Lucernestruktur i Turnier-Power stimulerer hestens tygning, understøtter en bedre optagelse af næring og mindsker risikoen for kolik. Samtidig er du rigtig godt hjulpet hvis du har en kræsen hest i stalden for med tilsætning af æbler og gulerødder er müslien ovenikøbet særdeles velsmagende.

Det er bare en sand fornøjelse at se hvor sunde alle mine heste har været i de sidste uger. Jeg håber det fortsætter på den måde, for især i indendørs sæsonen tæller hver eneste millisekund når jeg skal rundt på banen”, slutter Jörg Kreutzmann.

Balios Turnier-Power kan købes hos din lokale Duvil forhandler eller  bestilles online her på siden. Læs mere ved at klikke på billedet herunder:

 
Tilbage til nyhedsoversigten