Innordic er markedsledere, når det handler om de nyeste og mest innovative pleje- og ernæringsmæssige produkter til heste. De har nogle af de dygtigste forskere der sammen med dem, udvikler produkter baseret på ny teknologi og ny videnskab, der kan forbedre sundheden og dermed hestens livskvalitet. Alt er baseret på naturens egne produkter, rene, naturlige og fri for skadelige og forbudte stoffer.

Dines Holm fra Duvil siger om det nye samarbejde: "Produkterne fra Innordic supplerer vores eget sortiment på bedste vis, samtidig er ideerne og filosofien der repræsenteres af vores nye leverandør, meget lig vores egen med et ærligt og reelt fokus på hestens ernæring og velvære."

I dag betragtes Innordic som leverandør af markedets mest revolutionerende wellness produkter til heste. Produkter som alle heste uanset race, køn, anvendelse og alder kan få højt udbytte af og som bruges af dyrlæger, trænere, ejere og ryttere over hele verden. 

Produkterne kan bestilles på telefon 75 33 65 05 og vil indenfor kort tid også være tilgængelige på vores webshop. Nedenfor en kort oversigt over produkt kategorierne som Duvil har besluttet at tage ind i sortiment.

Vegetabilsk fedt til heste
Kompeet giver din hest et mærkbart løft                                               

For hurtige resultater
Kompeet Boost giver hesten ekstra energi til hård træning, konkurrencer eller restitution efter sygdom.


Optimal bevægelighed til heste

StrongJoint forbedrer ledfunktion hos aldrende dyr og dyr med højt aktivitetsniveau.

Hovpleje til heste
StrongStep er den nye effektive måde at vedligeholde hove på.           
Hudpleje til heste
StrongSkin er en komplet hudplejeserie som plejer og opbygger huden.


Tilbage til nyhedsoversigten