Vi har brugt vinterperioden til at fortsætte udviklingen af nye produkter til gavn for dig & din hest.

B Vit Suply:
B Vit Suply indeholder en høj kvalitet af de vigtige B vitaminer, samt ramsløg der har et højt indhold af c vitamin, som sammen med honningen giver blandingen god duft og smag. B-vitamin tilskud er essentielt i stressede perioder for hesten. Det hjælper til at opretholde stortarmens funktion og mindsker risikoen for stress relaterede problemer...
(Læs mere eller køb produktet her)

0 Verm:      
0 VERM er en helt unik sammensætning af nøje udvalgte urter, der er kendte for deres påvirkning på parasitter. 0 Verm skaber et dårligt miljø for parasitter i hestens tarm og har en hæmmende effekt på udvikling af nye parasitter. Kuren gives i perioder, således at man fanger parasitterne i forskellige stadier, af deres livs cyklus. Et godt redskab til mark strategi , fold planlægning og mindskelse af parasittrykket . Kan bruges hele græsnings sæsonen på alle heste besætninger...(Læs mere eller køb produktet her)

Detox:        
Detox er en enstående sammensætning af naturlige toxinbindere og økologiske urter som har en multi anvendelighed der gør den uundværlig i en enhver stald. Toxiner i kroppen kan skabe store problemer hos heste, og de kan stamme fra mange ting: dårligt wrap, sygdom, giftige planter, for meget stivelse, for meget sukker. Selv efter rigtig en hård træning dannes der toxiner. Detox hjælper med at rydde op i kroppen på en helt naturlig måde og binder giftstofferne fra hestens krop, væv og tarmsystem så de kan udskilles...
(Læs mere eller køb produktet her)

Duvil Basic Fibermix:
Duvil Basic Fibermix er vores nyeste foder produkt nøje udviklet til dig der ønsker at fodre en müsli effektivt & økonomisk.
Fibermix er et velsmagende müsli foder med højt fiber indhold, som giver ekstra tyggetid hvilket er med til at give en god fordøjelse. Basic Fibermix har et højt vitamin- og mineral indhold, som er optimeret efter danske forhold og indeholdet af vigtige essentielle aminosyrer sikrer hestens udnyttelse af protein.
(Læs mere eller køb produktet her)