Velkommen, Gæst (Log ind)

Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Om Duvil

Om Duvil

Hvem er vi
Duvil ApS er en 100% danskejet virksomhed, opstået fordi en lille gruppe af specialister indenfor foder, planteavl og ernæring så en enestående mulighed for at finde sammen i én fælles virksomhed med ét fælles mål; at tilgodese hesten optimalt og samtidig gøre fodring så enkel og økonomisk som muligt.

Koncept
Vores forretningskoncept bygger på alsidighed innovation og samarbejde. Udover et komplet sortiment af foder til heste, kan vi derfor også levere hunde- og kattefoder i topkvalitet fra firmaet UniQ, samt dansk dyrkede økologiske urteprodukter fra Urtefarm.

Produkter
Alle foderprodukter fra Duvil er baseret på råvarer i absolut topkvalitet og helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Vores pelleterede foderprodukter er alle meget velsmagende. De er støvfri på grund af en særlig skånsom pelleteringsteknik og derfor særdeles let at tildele sammen med strå og grovfoder. Samme teknik beskytter foderets indhold af vigtige næringsstoffer. Duvil er dertil ene importør i Skandinavien af müsli serien Balios. 

Vores mål
Duvil producerer og tilbyder et velfungerende og bredt sortiment af foder, olier og tilskudsprodukter, tilpasset alle fodrings situationer og alle heste. Vi arbejder dagligt målrettet, både i marken, på møllen og på kontoret, for at sikre en markedsførende kvalitet af vores produkter og for hele tiden at være på forkant med ny viden. Det er vores erklærede mål altid at kunne tilbyde vores kunder optimal rådgivning om foder og ernæring.

Fordi vi ved – Duvil din hest det bedsteTak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere