Sagt om Duvil

Udtalelse fra Joan Stutteri UNO ”går nærmest og niver mig i armen hverdag, kan det virklig være rigtig at Duvil Basic Build er så effektiv. Giver god huld på rekord tid”

 

Udtalelse fra Jan og Sophie NOA-gård ”hestene ser flotte ud, det er nemt at fodre med” NOA-gård bruger Duvil basic Build

 

Udtalelse fra Mille Bisgaard ” Duvil er nemt at fodre med, vi kan bruge det til alle hestene i vores springstald” Mille fodre med Duvil Basic Sport

 

Udtalelse Fra A til ZEr glad for at fodre med Duvil, det giver mig en ro at vide hestene er dække ind og forsynet med alt hvad de behøver via deres kraftfoder. Jeg er tidligere galoprytter og ved hvad det kræver af hesten af præsterer. Nu er min pression indenfor dressurheste, driver en salgsstald så for mig er fodringen lige så vigtig som pasningen af hestene” Fra A til Z bruger de Duvil basic Build, Duvil Basic Ekstra og Duvil Mare & foal protein.