Hvem er Duvil
Duvil ApS er en 100% danskejet virksomhed har til huse i Grindsted. Duvil er opstået fordi en lille gruppe af specialister indenfor foder, planteavl og ernæring så en enestående mulighed for at finde sammen i én fælles virksomhed med ét fælles mål; at tilgodese hesten optimalt og samtidig gøre fodring så enkel og økonomisk som muligt. Duvil har igennem åren udviklet sig, til at have et team med fagligheden i top. Vi samarbejder med nogle af de bedste dyrlæger inden for mavetarm, reproduktion og væksforstyerlser. Vores foderbla. Bliver lavet på Dansk Mølle derfor kan vi også tilbyde foderbla. I allerbedste kvalitet. Duvil er dansk produceret af VJA.  

 

Produkter

Alle foderprodukter fra Duvil er pakket og produceret på dansk Mølle, foder blandingerne er baseret på rene råvarer i absolut topkvalitet og helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Vores pelleterede foderprodukter er alle meget velsmagende.

 

Vi kan tilbyde foder som indeholder bla. organiske vitaminer og mineraler, varmebehandlet korn. På mange af vores bla. har vi nogle af de højeste indhold på råfedt og råprotin. Foderet er lav på sukker og stivelse. Mange af bla. er rigtig høje på vitamin og mineral derfor, på mange af bla. lav daglig dosering.

 

Vores mål

Duvil producerer og tilbyder et velfungerende og bredt sortiment af foder, olier og tilskudsprodukter, tilpasset alle fodrings situationer og alle heste. Vi arbejder dagligt målrettet, både i marken, på møllen og på kontoret, for at sikre en markedsførende kvalitet af vores produkter og for hele tiden at være på forkant med ny viden. Det er vores erklærede mål altid at kunne tilbyde vores kunder optimal rådgivning om foder og ernæring.

 

Fordi – Duvil din hest det bedste