Hvem er Duvil
Duvil ejes af Vestjyllands Andel. Duvil er opstået, fordi en lille gruppe af specialister indenfor foder, planteavl og ernæring så en enestående mulighed for at finde sammen om ét fælles mål; at tilgodese hesten optimalt og samtidig gøre fodring så enkelt og økonomisk som muligt. Duvil har igennem årene udviklet sig til at have et team med fagligheden i top. Vi samarbejder med nogle af de bedste dyrlæger inden for mave/tarm, reproduktion og vækstforstyrrelser. Vores foderblandinger bliver lavet på egen fabrik - derfor kan vi også tilbyde foder i allerbedste kvalitet.  

 

Produkter

Alle foderprodukter fra Duvil er baseret på rene råvarer i absolut topkvalitet og helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Vores pelleterede foderprodukter er alle meget velsmagende.

 

Vi kan tilbyde foder, som indeholder bl.a. organiske vitaminer og mineraler samt varmebehandlet korn. På mange af vores blandinger har vi nogle af de højeste indhold på råfedt og råprotein. Foderet er lav på sukker og stivelse. Mange af blandingerne er høje på vitaminer og mineraler, hvilket betyder en lav daglig dosering.

 

Vores mål

Duvil producerer og tilbyder et velfungerende og bredt sortiment af foder, olier og tilskudsprodukter tilpasset alle fodringssituationer og alle typer heste. Vi arbejder dagligt målrettet både i marken, på møllen og på kontoret for at sikre en markedsførende kvalitet af vores produkter og for hele tiden at være på forkant med ny viden. Det er vores erklærede mål altid at kunne tilbyde vores kunder optimal rådgivning om foder og ernæring.

 

Fordi – Duvil din hest det bedste