Læs her hvad kunder har sagt om Heste Rep


Vi har i de sidste 7 år brugt HesteRep 2 forebyggende (i en mindre dosis) til en vædeløbshest (travhest). Denne type hest er udsat for megen transport, stress i forbindelse med løb og hård træning. Vi har jo prøvet et par gange at tage det fra ham, og det har hver gang resulteret i ekstrem dårlig mave og meget dårlig lugt. Lige så snart han er kommet tilbage på det igen, er hans mave blevet god igen. Vi er overbevist om, at HesteReppen er årsagen til, at vi har kunnet holde hans mave i orden, hvilket er nødvendigt for at præstere og vinde løb. Vi kan stå indefor virkningen på Obelix.

Tommy & BettinnaVi prøvede alt, hvad dyrlægen anbefalede; mælkesyrekultur, gærceller plus diverse andre produkter, der findes på markedet, men intet hjalp vores stakkels pony. Han stod bare der med tynd mave og det var noget værre svineri, samt at han på længere sigt nok ikke optog de nødvendige vitaminer og mineraler, når maven konstant var tynd.
Vi tog kontakt til Hestens Helse, hvor jeg fik en lang snak med Kirsten Mathiesen og blev mere og mere overbevist om, at vores lille pony havde en alvorlig ubalance i maven ud fra de symptomer, jeg beskrev for hende, som var: konstant tynd mave, utrolig selektiv mht. hans foder, han spiste langsomt og han spiste aldrig op og foruden det, havde han svært ved at tage på. Så efterhånden kunne man også se på hans figur, at han begyndte at mangle noget.
Jeg begyndte, efter anvisning fra Hestens Helse, at bruge Heste Rep I til at starte med, men det ville han heller ikke æde. Efter nogen tid fandt jeg frem til en løsning, hvor jeg kunne liste noget i ham med melasse og efter knap 14 dage, kunne jeg mærke en forskel; maven begyndte at fungere igen og gødningen blev meget fastere.
Jeg fortsatte godt en måneds tid med Heste Rep I og derefter gik jeg over på Heste Rep II, som var i pilleform. Det åd han med velbehag og han begyndte at spise mere og han spiste også op af det andet foder han fik, det var jo noget helt nyt…. det var jo næsten over et år siden, han havde haft tom krybbe.
Efter ca. 3 måneder begyndte kroppen også at se anderledes ud og det går super godt nu. Jeg bruger stadig Heste Rep II den dag i dag og vil sandsynligvis nok blive ved og med rigtig god samvittighed. Hesten har det rigtig godt og trives og så spiser han godt.
Jeg kan varmt anbefale produktet til alle med maveproblemer - jeg tror at den slags ubalancer er meget mere udbredt end vi går og tror… især de heste vi har i konkurrence på forskellig måde.
Heste Rep er i hvert fald et forsøg værd!

Pia TromholtFor en tre uger siden var jeg inde og købe Heste Rep 1 til min islænder vallak, som mistrives. Jeg lovede at vende tilbage med nyt om hvordan det gik.
Jeg var bekymret for om min vallak overhovedet ville spise Heste Rep 1, men som i sagde, var dette ikke noget problem og allerede 2. dag var spanden som slikket.
Min vallak har tydeligvis fået det meget bedre, er blevet mere vågen at se på og er begyndt at tage på.
Der er ingen tvivl om, at Heste Rep virker på ham.
Hans appetit er stadig ikke den samme som hoppernes, da han godt kan gå fra høet, før det er spist op og han lider stadig under de følgesygdomme, som underernæringen (hvis man kan sige det om heste) har bragt med sig. Men nu tror jeg på, at han kan komme sig og på et tidspunkt få sat muskler.
Jeg er meget taknemmelig for jeres rådgivning, da jeg ikke kom videre ved dyrlægens hjælp.
Jeg kikker ind om ikke så længe efter en Heste Rep 2.
Tusind tak for hjælpen.

Mvh IbenFor noget tid siden talte vi sammen om min hoppe, som har været igennem en hård periode med gentagende diarré. Jeg havde givet hende gærkultur og en ormekur efter dylægens anvisning, da en blodprøve var blevet analyset, som intet viste.
Så har jeg givet hende Heste Rep - Stressmave 1 kuren og skal nu så småt igang med at trappe hende ned i Heste Rep - stressmave 2, som jeg planlægger at lade hende fortsætte med i kraftigt nedsat dosis som du foreslog mig.
Jeg vil derfor blot fortælle dig, at jeg nu - med største forsigtighed, men dog med stor tro - kan sige, at jeg nu har en sund, rask og meget glad hest!
Hun spiser med stor tilfredshed sin mad og jeg kan få ca. 1½ kg. lucerne i hende dagligt! Vi er gået igang med ridningen igen og det går rigtig godt, hun er godt nok blevet lidt tyk, men det kommer jo nok af igen, når træningen bliver mere intens ;-)
Tusind tak for hjælpen.

Kærlig hilsen
Pia & Manon :-)