Efter en enorm indsats siden opstarten af Duvil har Kurt Thomsen valgt at drosle ned og bruge mere tid på familien og sit otium. Kurt fratrådte sin stilling hos Duvil den 15/10-2014 og vi vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak for indsatsen og det gode samarbejde, samt ønske Kurt alt det bedste for fremtiden.

Til at varetage Kurts kunder, har vi ansat Karina Josefsen.

Veterinærsygeplejerske, avler og rytter Karina Josefsen, 38 år, er ansat til at være med til videreudvikle vores omfattende sortiment, samt styrke salget af vore produkter.

Via uddannelsen som veterinærsygeplejerske og tidligere jobs, har Karina opbygget en stor teoretisk viden omkring fodring og pasning af heste. Hun har tidligere arbejdet hos dyrlæge Lone Christiansen, Ribe, på Ansager Hestehospital samt som Hestekonsulent for Alm. Brand, sideløbende med et job som identitetsmærker for Videncentret for Landbrug, Heste. De sidste 3 år har hun været ansvarlig for Blue Hors Totalpleje. Hun er aktiv konkurrencerytter og succesfuld avler med 15 heste i stalden hjemme på gården i Tjæreborg.




Karina Josefsen vil fremover tage sig af nye som gamle kunder i Jylland og kan træffes på tlf. 51151575, mail kj@duvil.dk



Mette Moesgaard varetager som altid serviceringen af kunder på Sjælland og Fyn og kan træffes på tlf. 51153118, mail
mm@duvil.dk